Over Lobelle


Lore Vermeersch is het kloppend hart achter Schoonheidssalon LoBelle. Mede vanuit haar passie rond schoonheid en gedreven door haar ambities werd Lobelle in 2018 opgestart. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste wil Lore haar klanten een optimale verzorging met top producten aanbieden gezellig in het schoonheidssalon of bij u thuis en dit tijdens uren wanneer dit voor u past!


Lore Vermeersch, uw gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medische pedicure.


Mijn motivatie is om mensen in de watten te leggen en zich van kop tot teen te laten verwennen. Bij Schoonheidssalon Lobelle kunt u naast de schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorging, massage, manicure, ontharing, gelish en make-up ook terecht voor medische pedicure. 


Bent u dus op zoek naar een heerlijke, ontspannende en persoonlijke schoonheidsbehandeling in een gezellig kader? Of heeft u nood aan ontspanning of specifieke schoonheidsbehandelingen maar heeft u geen tijd om naar mijn salon te komen? Dan bent u bij Schoonheidssalon Lobelle aan het juiste adres! Enkele  behandelingen worden niet alleen uitgevoerd in het schoonheidssalon maar ook bij u thuis. U hoeft de deur niet uit te gaan, ik kom gewoon bij u thuis langs! 


Geniet bij Schoonheidssalon LoBelle of bij u thuis van een welverdiende rust en ontspanning met uw schoonheidsspecialiste en medische pedicure Lore!

Laat u verwennen!

Zin om u eens van kop tot teen te laten verwennen
in een gezellige sfeer of bij u thuis?


Maak meteen hieronder online een afspraak.

 
 
 
 
 
 
Medische pedicure
Standaard pedicure
Spa pedicure
Gelaatsverzorging
Massage
Manicure
Gelish
Gelnagels
Epilatie
Make-up
 
Schoonheidssalon Roeselare
Schoonheidssalon Waregem
Aan huis