Trouwarrangementen

Trouwarrangementen

Uw trouwdag is waarschijnlijk naast één van de mooiste ook één van de belangrijkste dagen uit uw leven! Een dag waarin de bruid absoluut moet schitteren! Afhankelijk van uw wensen bieden we bij Schoonheidssallon LoBelle 3 verschillende trouwarrangementen aan waarin haar en make-up aan bod komen. Variërend van een eenvoudige 'BASIS' arrangement tot een compleet 'SUPREME' arrangement waarbij u van top tot teen wordt verzorgd.Een mooie huid voor een perfecte make-up

Het is de missie van Lore om iedere bruid er prachtig te laten uitzien op de trouwdag. Hierbij vormt een mooi verzorgde make-up de basis. Voor de make-up werkt Lore met de producten van Mii cosmetics (Comoda). Mii make-up is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie en niet getest op dieren waardoor een professioneel en natuurlijk resultaat verzekerd kan worden. 


Maar een mooi aangebrachte make-up komt pas goed tot zijn recht op een huid die in een goede huidconditie verkeerd

Bij het 'SUPREME' arrangement is een gelaatsverzorging van 60 minuten inbegrepen die ervoor zal zorgen dat de make-up op de trouwdag nog beter tot zijn recht zal komen. Indien u voor dit arrangement zou kiezen dan is het aangeraden om hier minimaal 2 tot 3 maanden van te voren mee te beginnen. Na de gelaatsverzorging heeft uw huid tijd nodig om te herstellen. 


Proefsessie haar en make-up


Bij ieder arrangement is een proefsessie haar en make-up inbegrepen. Op die manier hoeft u zich hierover al geen zorgen te maken en kan u met een gerust gevoel aftellen naar uw trouwdag. Hiermee beginnen we ruim 4 tot 6 weken voor uw trouwdag en kan in het salon of bij u thuis doorgaan. Om de stijl, kleding(kleur), kapsel en make-up in goede harmonie te kunnen samen brengen, is het aangeraden als u voor deze afspraak uw trouwkleding kan meebrengen. Na een intakegesprek waarbij Lore eerst zal luisteren naar uw ideeën, verlangens en wensen zal het proefkapsel en make-up aangebracht worden. Hierbij is het belangrijk dat u zich goed voelt met het resultaat. Op het einde van deze proefsessie zullen alle besproken afspraken en wensen genoteerd worden zodat Lore op de trouwdag hetzelfde resultaat kan garanderen.  

Ontdek hieronder de 3 verschillende trouwarrangement waaruit u kan kiezen. Alle trouwarrangementen zijn naar wens aan te passen of uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging van make-up bij andere genodigden, een verzorging van uw nagels op handen of voeten,... Aarzel zeker niet om Lore te contacteren als u meer informatie wenst over de verschillende trouwarrangementen via de contactpagina. Waar u ook voor kiest, Lore heeft die dag maar één missie: U omtoveren tot een stralende bruid!

The flawless bride

(BASIS)


 • Advies haar en gelaat (make-up)
 • Proefsessie haar en make-up (salon/aan huis)
 • Kapsel en bruidsmake-up op dag zelf (salon/aan huis)
€155

The shiny bride
(DELUXE)


 • Advies haar en gelaat (make-up)
 • Proefsessie haar en make-up (salon/aan huis)
 • Shaping & tinting wenkbrauwen en waxen bovenlip
 • Kapsel en bruidsmake-up op dag zelf (salon/aan huis)€180

The best of bride
(SUPREME)


 • Advies haar en gelaat (make-up)
 • Proefsessie haar en make-up (salon/aan huis)
 • Shaping & tinting wenkbrauwen en waxen bovenlip
 • Gelaatsverzorging 60min
 • Kapsel en bruidsmake-up op dag zelf (salon/aan huis)


€250

ONZE TROUWARRANGEMENTEN