Trouwarrangementen

TROUWARRANGEMENTEN

Jouw trouwdag is waarschijnlijk naast één van de mooiste ook één van de belangrijkste dagen uit uw leven! Een dag waarin de bruid absoluut moet schitteren! Afhankelijk van jouw wensen bieden we bij Schoonheidssallon LoBelle 3 verschillende trouwarrangementen aan. Variërend van een eenvoudige 'BASIS' arrangement tot een compleet 'SUPREME' arrangement waarbij je van top tot teen wordt verzorgd.Een mooie huid voor een perfecte make-up

Het is de missie van Lore om iedere bruid er prachtig te laten uitzien op de trouwdag. Hierbij vormt een mooi verzorgde make-up de basis. Voor de make-up werkt Lore met de producten van Mii cosmetics (Comoda). Mii make-up is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie en niet getest op dieren waardoor een professioneel en natuurlijk resultaat verzekerd kan worden. 


Maar een mooi aangebrachte make-up komt pas goed tot zijn recht op een huid die in een goede huidconditie verkeerd

Bij het 'SUPREME' arrangement is een gelaatsverzorging van 60 minuten inbegrepen die ervoor zal zorgen dat de make-up op de trouwdag nog beter tot zijn recht zal komen. Indien je voor dit arrangement zou kiezen dan is het aangeraden om hier minimaal 2 tot 3 maanden van te voren mee te beginnen. Na de gelaatsverzorging heeft jouw huid tijd nodig om te herstellen. 


Proefsessie make-up


Bij ieder arrangement is een proefsessie make-up inbegrepen. Op die manier hoef je zich hierover al geen zorgen te maken en kan je met een gerust gevoel aftellen naar jouw trouwdag. Hiermee beginnen we ruim 4 tot 6 weken voor jouw trouwdag en kan in het salon of bij jouw thuis doorgaan. Om de stijl, kleding(kleur), kapsel en make-up in goede harmonie te kunnen samen brengen, is het aangeraden als je voor deze afspraak jouw trouwkleding kan meebrengen. Na een intakegesprek waarbij Lore eerst zal luisteren naar jouw ideeën, verlangens en wensen zal de proefmake-up aangebracht worden. Hierbij is het belangrijk dat je je goed voelt met het resultaat. Op het einde van deze proefsessie zullen alle besproken afspraken en wensen genoteerd worden zodat Lore op de trouwdag hetzelfde resultaat kan garanderen.  

Ontdek hieronder de 3 verschillende trouwarrangement waaruit je kan kiezen. Alle trouwarrangementen zijn naar wens aan te passen of uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging van make-up bij andere genodigden, een verzorging van je nagels op handen of voeten,... Aarzel zeker niet om Lore te contacteren als je meer informatie wenst over de verschillende trouwarrangementen via de contactpagina. Waar je ook voor kiest, Lore heeft die dag maar één missie: Jouw omtoveren tot een stralende bruid!

ONZE TROUWARRANGEMENTEN 

The best of bride
(SUPREME)


 • Advies gelaat (make-up)
 • Proefsessie make-up (salon/aan huis)
 • Shaping & tinting wenkbrauwen en waxen bovenlip
 • Gelaatsverzorging 60min
 • Bruidsmake-up op dag zelf
  (salon/aan huis)


€210

The shiny bride
(DELUXE)


 • Advies gelaat (make-up)
 • Proefsessie make-up (salon/aan huis)
 • Shaping & tinting wenkbrauwen en waxen bovenlip
 • Bruidsmake-up op dag zelf
  (salon/aan huis)€145

The flawless bride

(BASIS)


 • Advies gelaat (make-up)
 • Proefsessie make-up (salon/aan huis)
 • Bruidsmake-up op dag zelf
  (salon/aan huis)

€120