Schoonheidsbehandelingen

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Gelaatsverzorging in Roeselare of Waregem

Gelaatsverzorging

Geef uw gelaat een boost met één van de ontspannende en huidverbeterende gelaatsverzorgingen bij Schoonheidssalon LoBelle. De producten waarmee gewerkt wordt, zijn van het kwalitatief hoogstaand merk Oolaboo.

Massage

Heeft u nood aan “me – time”, behoefte om tot rust te komen? Bij Schoonheidssalon LoBelle kunt u niet alleen terecht voor verschillende relaxerende massages maar ook voor een heerlijke hotstone massage.

Massage in Roeselare of Waregem
Manicure in Roeselare of Waregem

Manicure

Uw handen hebben het dagdagelijks hard te verduren. Logisch om ze regelmatig te verwennen met een ontspannende en verzorgende manicure. 

Gelish

 Je nagels zijn jouw visitekaartje en zorgen voor een glanzende first impression. Bij Schoonheidssalon LoBelle kan u terecht voor Gelish of gelnagels.

Gelish in Roeselare of Waregem
Make-up in Roeselare of Waregem

Make-up

Heb jij binnenkort ook een feestje, trouw of communie gepland? En wil je er ook op je best uitzien? Met de producten van Mii cosmetics (Comoda) kunnen we je verzekeren van een professioneel en natuurlijk resultaat.

Epilatie

Een zachte huid zonder stoppeltjes of haartjes? Het kan! Om lichaamshaar te bestrijden, zijn er verschillende methoden. Bij Schoonheidssalon Lobelle vindt de ontharing plaats met hars.

Epilatie in Roeselare of Waregem