Gelish & gelnagels

GELISH & GELNAGELS

Gelish en gelnagels zijn twee populaire opties voor het verlengen en versterken van de natuurlijke nagels. Hoewel beide methoden gebruikmaken van gel om de nagels te versterken, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

 

Gelnagels worden aangebracht met een dikke, stroperige gel die in lagen op de nagels wordt aangebracht. Deze gel wordt uitgehard onder een UV-lamp en geeft de nagels een harde, duurzame afwerking. Gelnagels kunnen niet alleen worden gebruikt om zwakke, gebroken nagels te versterken, maar ook om de nagels te verlengen. Gelnagels met verlenging zijn ideaal voor mensen die van nature korte nagels hebben of nagels die snel breken.


Gelish daarentegen is een specifieke merknaam voor een type gel-nagellak. Gelish kan zowel op de handen als de voeten aangebracht worden als een traditionele nagellak, maar wordt vervolgens uitgehard onder een UV-lamp, waardoor het een duurzame, glanzende afwerking krijgt die lang meegaat. Gelish is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om hun nagels te laten glanzen en te beschermen tegen slijtage.

 

Of je nu kiest voor gelnagels of gelish, beide methoden bieden een mooie, glanzende afwerking die lang meegaat (3-4 weken) en de nagels versterkt. Als ervaren schoonheidsspecialistes kunnen we jou mooie en gezonde nagels garanderen.

Gelish handen/voeten                        30

Gelnagels                                           48 

Gelnagels met verlenging                  55

Verwijderen van set*                         15

*Bij nieuwe set Gelish is verwijderen gratis

Boek nu jouw gelish of gelnagels!

Laat ons hieronder weten of je gelnagels of gelish wenst te reserveren bij Schoonheidssalon LoBelle. We kijken er naar uit om jouw nagels weer te laten stralen als nooit tevoren.